Mit navn er Mie Rasmussen og er en årgang 1988.

I 2014 blev jeg uddannet delikatesseslagter fra Stoholm slagteren i Viborg.

Min mand Kim og jeg bor på en nedlagt landejendom sammen med vores drenge, Mikkel marts 2016 og Malte december 2017.(Kim og jeg er begge IKKE ryger, så huset er også røgfrit)

Jeg har længe gået med et STORT ønske om, at blive privat børne passer og har derfor valgt jeg vil starte op. I mine unge dage har jeg været pædagogmedhjælper i en børnehave samt været i praktik hos en dagplejer samlagt i 6 mdr. og vuggestue i 6 mdr. Det var noget jeg var rigtig glad for og syntes var meget spændenden. Jeg elsker, at være sammen børn, Og at opleve deres udvikling og sjove ideer. De vil blive mødt med masser af kærlighed, tryghed og omsorg. Hos mig ligger jeg vægt på at der skal være plads til hvert enkelt barn.

Jeg brænder for livet på landet og elsker, at have naturen tæt på, Det vil også blive en del af børnenes hverdag, at komme ud og lege og færdes i naturen og da vi har mange dyr, vil det også være en del af hverdagene. 

 

Min familie og jeg glæde os til af byde en dejlige flok børn og deres familie velkommen!

-Vikar og imens jeg er på barsel kommer Linda. 

Hej med alle Jer 😃

Mit navn er Linda Petersen, jeg er 25 år gammel og bor på en landejendom udenfor Ejstrupholm. Der bor jeg sammen med min forlovede Lasse og vores to døtre, Milla på snart 4 år og Emilie på 1 år.Jeg er en super sød, smilende og glad tøs. 

Jeg er uddannet Butiksmedhjælper i Superbrugsen Kjellerup og jeg har taget grundforløbet på SOSU i Silkeborg, med retningslinjen pædagogisk assistent.

Lige nu går jeg hjemme, jeg er næsten lige kommet fra barsel af .
I 2018 var jeg barselsvikar i en privat pasningording i Funder. Jeg har i mine "ungdoms år" haft nogle vikar timer i børnehaver i Kjellerup.

Det, at arbejde med børn, har altid været en del af mig. Det er sjovt og jeg elsker det - Jeg elsker at lærer alt det gode fra mig og hjælpe børn på vej med deres udvikling og give dem en masse tryghed, nærvær og kærlighed ❤💙

Mies mand Kim er også min storebror, så jeg kender det lille hjem rigtig godt, så det er overhovedet ik fremmede for nogle af os.

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer forældre -og jeres dejlig børn.