Jeg tilbyder

Hvad kan jeg tilbyde.

Som privat børnepasser kan jeg først og fremmes tilbyde børnene en trygt, sjov og lærerig dagligdag, med masser omsorg, og knus og kram. Det vigtige er at børnene har et sted de føler sig helt trygge ved af komme hver dag. Jeg skal være den person hvor barnet kan grine, hygge og græde hos imens mor og far er på arbejde.

Jeg syntes at børn skal være ude hver dag, og få nogle dejlige røde kinder. Her hvor vi bor, vil der være rig mulighed for af se, mærke og lege med vores dyr, men ligeså vigtig at se og føle naturen i vores store have. Samt på vores legepladsen hvor vores kaniner og høns også bor, og dem vil man altid kunne gå ind til. Vi kan også tag en dejlig cykeltur ind til skoven da jeg har en ladcykel hvor der er plads til 4 børn.  Derfor er pasningsordningen også blevet medlem af de grønne spirer 

Da jeg er uddannet inde for mad branchen vægter jeg også at man er sammen om tingene, så børene er med i dagligdagen så som af lave mad, dække bord, og Fx. Så forskellige grøntsager i vores urtehave om foråret så børene kan se hvordan tingene udvikler sig og gror, og andre sjove ting.

Jeg elsker at være kreativ sammen med børn, så nogen dage vis stemningen er til det tager vi ud og finder pinde, sten, fjer eller andet som vi kan bruge til af lave forskellige sjove ting ud af. Det er kun fantasien der sætter grænser. 

Jeg kan tilbyde børene et dejlig legerum hvor vi kan lege, synge, rulle, hoppe, danse og høre musik samt læse i bøger.